El nou programa ‘TOT ES MOU’ de TVC

image_pdfimage_print

La imposició per part del govern Rajoy de reclamar a la CCMA l’IVA del 21% amb caràcter retroactiu, ha obligat a cancel·lar contractes, programa-contractes i convenis amb les diverses productores amb qui TVC treballa. Així, ha hagut de trencar el contracte amb Mediapro, productora que feia el programa TARDA OBERTA. Però un acord amb Vicent Sanchís, director de TVC, i Andreu Buenafuente, màxim accionista d’El Terrat de Produccions, ha fet que FAQS/Preguntes Freqüents pugui emetre’s fins al juny, com a mínim.

Arran doncs d’aquest maleït 21%, totalment arbitrari i inventat, TVC s’ha hagut de reinventar oferint programes exclusivament de producció pròpia. Així neix el nou programa TOT ES MOU. Primer semblava una segona part de TARDA OBERTA, però no, a mesura que el programa avança, i amb recursos propis, sembla que el programa se’n surt. Ara bé, què han fet? Col·laboradors i col·laboradores noves, han mogut mitja plantilla d’informatius, i els han posat a ser col·laboradors d’aquest programa. Si ens fixem una mica, veurem com gent del 3/24 ara fa seccions o bé col·labora en el programa.

Ni bo ni dolent. Diferent del maleït DIVENDRES, diferent del TARDA OBERTA, se’ns ofereix i serveix un programa d’entreteniment. Perquè la Melero se’n pugui sortir mínimament li han posat dos col·laboradors naïfs. Francesc Sòria, ve del Departament d’Esports, i Lluís Marquina, fins fa ben poc “Generació Digital”. Fan el que poden. Se’n surten a mitges.

Publicitat

Un programa que pretén ser dinàmic, fresc, àgil. Dic pretén. Ho aconsegueix a mitges i no pas sempre.

Ara que TVC l’audiència es comença a solidificar i consolidar, paga la pena fer-los-hi confiança.