image_pdfimage_print

Ara fa deu anys naixia el xerrem junts com a projecte dins de la Coordinaora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).  Es duia a terme per primer cop l’experiència d’un grup de conversa en català portat per persones voluntàries i guiat amb propostes de comunicació basades en la força que té la conversa interpersonal.

Per commemorar els deu anys del projecte, volen dedicar un dia a explicar l’essència i les fites que hem aconseguit, comentar diverses línies de creixement i recollir impressions i recomanacions per tal de trobar millores que engrandeixin el xerrem junts.

Actualment, més de dues-centes persones voluntàries condueixen un centenar llarg de grups en diversos espais socials de la zona metropolitana de Barcelona i altres indrets del país. Durant l’any 2017, més de 1.400 persones van participar en espais socials de trobada i de comunicació intercultural en el marc del xerrem junts. Així doncs, es va afavorir la convivència ciutadana a través de l’aprenentatge i l’ús social del català.

Publicitat
Publicitat

La jornada tindrà lloc al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona) i comptarà, entre altres, amb la presència del senyor Oriol Amorós, Secretari per a la Igualtat, Migracions i Ciutadania, i la senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística.