image_pdfimage_print

Roger Torrent impulsarà una demanda de mesures cautelars davant el Tribunal Europeu de Drets Humans

El Parlament ha presentat al Tribunal Constitucional (TC) les al·legacions contra la impugnació per part del Govern espanyol de la proposta d’investir Carles Puigdemont president de la Generalitat i contra les mesures cautelars del tribunal amb relació a aquesta qüestió. Alhora, i amb l’objectiu de protegir els drets de Puigdemont de sotmetre’s al debat d’investidura de manera efectiva, el president, Roger Torrent, impulsarà una demanda de mesures cautelars davant el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH).

La demanda al TEDH s’ha de presentar a títol individual, i per aquesta raó Torrent, a més d’impulsar-la, proposarà als diputats i les diputades que s’hi sumin.

En les al·legacions presentades al TC, el Parlament proposa que es desestimi la impugnació de la proposta d’investir Puigdemont i que quedin sense efecte les mesures cautelars que el tribunal va dictar el 27 de gener.

Publicitat
Publicitat