image_pdfimage_print

Les seus territorials d’Òmnium Cultural comencen aquesta setmana a celebrar les respectives assemblees territorials. Es tracta d’una cita anual on cada assemblea discutirà i debatrà les línies mestres del nou pla estratègic de l’entitat de cara als propers anys. En alguns casos, també se celebraran eleccions per escollir nova junta directiva com, per exemple, a Sabadell i a La Garrotxa. Aquestes assemblees territorials són l’avantsala de l’Assemblea General Ordinària d’Òmnium Cultural que tindrà lloc el mes de març.

Des d’ara i fins a mitjans de febrer, cada seu territorial convocarà els seus socis per posar en comú i debatre els projectes propis que caldrà desenvolupar al llarg del 2018. Aquestes propostes s’integraran en el pla de treball nacional de l’entitat que haurà d’aprovar l’Assemblea General el pròxim mes de març.

Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961 i amb gairebé 96.000 socis, compta actualment amb una forta implantació territorial. Amb una quarantena de seus repartides per tot el país, les seus territorials representen un dels majors actius de l’entitat. Des de les seus territorials es desplega el gruix de projectes i campanyes que organitza l’entitat i es desenvolupa una programació cultural de proximitat. Més de 400 persones formen part de les juntes directives territorials que escullen periòdicament els socis.

Publicitat
Publicitat