image_pdfimage_print

Assemblea Nacional CatalanaÒmnium Cultural convoquen aquest dimarts 16 de gener concentracions arreu del territori per tornar a exigir la llibertat del fins ara president de l’ANC, Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Aquest dimarts farà 3 mesos que tots dos estan empresonats a Soto del Real, a Madrid. Les concentracions seran simultànies a les 20 h davant els ajuntaments d’arreu del territori.

A Barcelona, la convocatòria tindrà un format especial. La concentració es farà a les 20 h a la cruïlla del Passeig de Sant Joan amb el carrer Casp. La capçalera de la manifestació baixarà fins l’Arc de Triomf, a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Sota el lema ‘Som gent de pau: llibertat’, les entitats tornaran a exigir la llibertat de tots dos dirigents, injustament empresonat a través de mesures cautelars.

L’acte polític que tindrà lloc al passeig Lluís Companys de Barcelona estarà presentat per l’actriu Marta Millà i comptarà amb intervencions d’Arcadi Oliveres, economista i activista per la justícia social i la pau, i Mercè Barceló, catedràtica de Dret Constitucional i coordinadora del Col·lectiu Praga.

Publicitat
Publicitat

Al final de l’acte hi haurà parlaments dels vicepresidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, Agustí Alcoberro i Marcel Mauri.