image_pdfimage_print

El 129è president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat que presenta la seva dimissió com a president del Partit Demòcrata per facilitar l’expansió del partit, donar pas a nous lideratges i encarar amb garanties els diferents processos judicials”. Així ho ha comunicat a la Direcció Executiva del partit, que era present a la roda de premsa que s’ha realitzat a la seu del partit, i decisió que també ha fet arribar als associats del partit a través d’una carta.

Aquesta decisió ha estat llargament meditada i he volgut materialitzar-la en un moment en què comença un curs polític decisiu”, ha assegurat el president Mas, i ha seguit remarcant que ara toca prendre decisions molt transcendents i vull contribuir al fet que les decisions estiguin orientades a defensar el país. En aquesta línia, Mas ha reblat queel bon resultat de Junts per Catalunya a les eleccions del 21-D, obre una oportunitat d’or per eixamplar la base de la formació” i ha recordat que en condicions adverses, l’independentisme català revalida una majoria sobiranista amb una altíssima participació, i això és un èxit enorme.

Una de les altres raons que han portat a Artur Mas a prendre aquesta decisió és el calendari judicial que haig d’afrontar: el 9-N, el Tribunal de Comptes i ara la causa ampliada del referèndum de l’1-O”.  En aquest sentit, ha dit, necessito poder-me concentrar i necessito temps per poder encarar amb garanties els processos judicials”.

Publicitat
Publicitat

Finalment, Mas ha conclòs que amb aquesta decisió faig honor als principis que m’han guiat en la meva vida política: primer el país, després el partit i finalment la persona”.