Som República

image_pdfimage_print

La llarga nit del solstici d’hivern ha deixat sortir una nova primavera. Hem derrotat al feixisme en vots i escons amb una majoria absoluta aclaparadora contra l’IBEX, el Banc de Sabadell, la Caixa, el Gay de Montellà, el TSJC, la GC, el CNP, el CNI, etc.

No passaran, vàrem dir i no han passat. El 21D no eren eleccions, era el referèndum imposat per la UE i que el feixisme espanyol ha perdut. Arrimades, Iceta i Albiol no sumen res i mai entraran a la Generalitat.

El combat és més dur ara; cal alliberar els presoners de guerra i el retorn dels exiliats amb el president de la República al capdavant.

Publicitat

La repressió de jutges i GC contra el poble català té els dies comptats, els hem de combatre al carrer i fer-los fora de la República. Els sediciosos són ells, que violen constantment els mandats del poble a les urnes. La dignitat de l’1-O i el 21D.

No passaran, no han passat i ara la lluita per la reconquesta del territori ha començat.

Catalans, som República.