image_pdfimage_print

4En les eleccions sindicals celebrades ahir dijous, al Servei Català de Trànsit, la Intersindical-CSC ha estat la força guanyadora amb els 27% dels vots a tot Catalunya i 4 membres de Junta de personal.

El sindicat independentista augmenta la seva representació d’un a quatre membres, confirmant la tendència a l’alça dels darrers processos electorals.

La Junta de personal resultant és la següent:
Intersindical-CSC:  4
CATAC: 3
CCOO 3
Csif: 2
UGT 1

Publicitat
Publicitat

Increment d’afiliacions

Aquesta victòria sindical té lloc després del gran protagonisme que aquest sindicat ha tingut en les darreres setemanes. Particularment, en les mobilitzacions del 3 d’octubre i sobretot en la Vaga General del 8 de novembre, que la va convocar en solitari, malgrat l’oposició dels dos grans sindicats espanyols (CC.OO i UGT), i a la qual, s’acabà afegint la USTEC.

Aquest protagonisme en les lluites nacionals i socials ha comportat, també un increment d’afiliació de manera molt important. Així, a finals de novembre, es va informar que aquesta havia crescut un 12%, amb 500 noves altes. Paral·lelament, CC.OO. de Catalunya reconeixia haver perdut 300 afiliats pel seu nul protagonisme en el procés independentista dels darrers mesos.