image_pdfimage_print

La Xarxa de Museus d’Història i de Monuments de Catalunya, en el marc de la situació actual en que el Govern de la Generalitat no pot actuar en la defensa dels legítims interessos del consorci del Museu de Lleida, li expressa el seu suport i especialment a tots els seus treballadors i treballadores per la greu situació que està patint i que afecta al desenvolupament quotidià de la seva feina, que com la de tots els museus és la protecció, documentació, estudi i difusió del patrimoni cultural que custodien.

Els museus de la XmhCat volen mostrar la solidaritat i recolzament en la defensa i protecció del patrimoni cultural del Museu de Lleida, així com expressar el seu desacord amb els darrers fets i accions patides pel Museu.

Casa Museu Verdaguer, Folgueroles; Monuments de la Generalitat, ACdPC; Museu de Cervera; Museu de l’Hospitalet; Museu de Lleida; Museu d’Història de Cambrils; Museu d’Història de Catalunya; Museu d’Història de Girona i Història dels Jueus de Girona; Museu Memorial de l’Exili de la Jonquera; Museu de Sant Cugat; Museu de Terrassa; Museu Torre Balldovina, Santa Coloma de Gramenet; Museu de Tortosa.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat