image_pdfimage_print

Davant de les properes eleccions del 21 de desembre, el Congrés Participatiu Catalunya i Futur demana a totes les candidatures que s’hi presenten que incorporin en els seus programes electorals el compromís de donar suport al Congrés com a la millor plataforma unitària per definir el país que volem els ciutadans de Catalunya.

El Congrés Participatiu Catalunya i Futur s’ofereix per reunir-se amb totes les candidatures per tal d’explicar-los tots els detalls d’aquest Congrés.

En la roda de premsa celebrada aquest dilluns,  a la Sala Puig i Cadafalch de l’IEC (c. del Carme, 47, de Barcelona), El Congrés Participatiu Catalunya i Futur ha manifestat que, sigui quin sigui el resultat que es produeixi en les properes eleccions del 21 de desembre, el país ha d’afrontar els nous reptes que ens planteja el segle XXI.

Publicitat
Publicitat

En aquest sentit, el Congrés demana a les candidatures que es presenten a les eleccions del 21-D, que incorporin en els seus programes electorals el compromís de donar suport al Congrés participatiu Catalunya i Futur com a la millor plataforma unitària per definir el país que volem els ciutadans de Catalunya..

Aquest és l’objectiu del Congrés Participatiu Catalunya i Futur que, el mes de gener, posarà en marxa de manera immediata el debat ciutadà sobre la Catalunya que volem, sobre la Catalunya del futur.

Durant aquesta tardor, el Congrés ja tenia preparat el calendari de debats públics que, finalment, ha decidit ajornar fins al mes de gener de 2018, després de les eleccions del 21 de desembre d’enguany.

El nou web del Congrés, reformat i adaptat per als debats telemàtics, inclourà també nou material per a la reflexió i el debat. Durant aquests darrers mesos s’han constituït també els diferents nuclis territorials que seran els encarregats d’organitzar els actes i els debats a nivell comarcal i local.

El Congrés Participatiu Catalunya i Futur s’ofereix per reunir-se amb totes les candidatures, alguns representants de les quals han assistit a l’acte, per tal d’explicar-los tots els detalls d’aquest Congrés.

Catalunya i Futur considera del tot imprescindible que hi hagi un gran debat participatiu sobre com volem que sigui Catalunya, tal com es va fer en el Congrés de Cultura Catalana, ara fa quaranta anys.