image_pdfimage_print

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han posat en marxa un web per coordinar i informar sobre la gran manifestació que es farà el pròxim 7 de desembre a Brussel·les. La direcció és la següent: Brusselles.assemblea.si. El web pretén recollir i coordinar la informació necessària que tant l’ANC com Òmnium necessitaran per poder organitzar els actes que es duran a terme el dia 7 de desembre.

El matí del 7 de desembre, milers de catalans es manifestaran pels carrers del centre de Brussel·les per reivindicar les llibertats i drets fonamentals violats per l’Estat espanyol i per demanar l’alliberament dels presos polítics. L’ANC Brussel·les fa dies que treballa en l’organització i manté contactes permanents amb les autoritats belgues per garantir un funcionament òptim de la marxa.

Alguns mitjans belgues ja se n’han fet ressò, i destaquen el caràcter multitudinari que tindrà la manifestació.

Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes

El nou web tindrà un apartat que permet inscriure’s a la manifestació, si bé no té un caràcter vinculant ni suposa fer cap reserva. Es tracta d’una senzilla manera de poder apuntar-se a la marxa, per això el formulari d’inscripció pregunta si s’anirà a la manifestació, quanta gent hi anirà, com s’hi anirà, etc.

A més, també disposa d’un apartat de preguntes i respostes habituals: com anar al centre de la ciutat, freqüència de trens, on comprar bitllets, etc.