Rectifiquem per la victòria

image_pdfimage_print

A corre-cuita i amb ràbia vaig escriure l’article Som República, tot i estar-hi conforme en essència, l’estratègia ara ha canviat. Els esdeveniments passen a velocitat de vertigen i dia a dia canvia tot.

D’acord, el Govern de la Generalitat ha errat i molt, l’opacitat a voltes, i la traïció de Santi Vila, han fet debilitar i molt la Generalitat, que no estava preparada mentalment per assumir la república independent. Un cop més com va passar el 1714 el poble va salvar el poble, l’1-O és en essència la República Catalana que el poble va defensar i guanyar, a despit d’Espanya que confiava en els traïdors catalans perquè l’1-O fracassés i haguéssim de pactar unes autonòmiques a mida.

La traïció va sortir malament, el poble va sortir i va patir 1000 ferits, presos polítics, els dos Jordis, i malgrat la feblesa, la part de Govern de la República Catalana proclamada estan acusats de sedició amb penes de 30 anys de presó i el nostre president de la república a l’exili.

Publicitat

Com he dit abans, d’acord, el Govern ho ha fet com ha pogut i sovint improvisant massa. Ara no és el moment de tirar-nos retrets pel cap. El front feixista PPC’sPSC avancen junts cap al 21D: nou decret de nova planta si surten triomfants. També el confusionisme que juguen els comuns és estèril, ara no val un “sí però no”.

La compareixença del president Puigdemont i part del seu Govern fidel a Brussel·les ho capgira tot, internacionalitza el 21D i el converteix de facto en el referèndum acordat i controlat per les instàncies internacionals com es volia. El M.H. Sr. Puigdemont amb la denúncia de possible frau dels corruptes espanyols el 21D ha fet que la comunitat internacional enviï observadors per vetllar per l’estricta neutralitat dels resultats.

Això vol dir que l’esperança de reeixir de la nostra república tocada i greument ferida només té una salvació. I cal que en siguem molt conscients.

Només el poble salva el poble.

Aglutinem tot el sobiranisme en un bloc amb tot el ventall sobiranista i Podem en la defensa de la nostra república. Presentem-nos units i convertim el 21D en un plebiscit. Si guanyem salvarem la república i caminarem cap a les eleccions constituents. Si perdem, la destrucció de la vida i la llibertat tal com les hem conegudes caurà en l’abisme per anys i la foscor del feixisme franquista i repressor caurà damunt del poble. Amb detinguts, exiliats i perseguits. Tinguem-ho clar.

Dubtar és lícit, no anar amb el poble a votar contra el feixisme el 21D és d’imbècils.

La llista republicana encapçalada pels presos polítics i la dignitat del president de la república a l’exili és la nostra arma contra la dictadura. La UE i la comunitat internacional només es bellugaran amb la nostra victòria.

Serem el poble decidit resistent i victoriós que doblegarà el feixisme i un cop reinstaurada la República farem pagar als traïdors les seves culpes. No abans.

Per la llibertat dels presos polítics, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i tota la resta de represaliats del Govern de la república, pel retorn de l’exili del nostre president, Carles Puigdemont, bloc únic sobirà republicà de partits sindicats i entitats el 21D. No passaran
Visca la república catalana

2 COMENTARIS

  1. Com? Si ja ha passat el termini per presentar coalicions. A mes, Podem ja ha decidit anar amb els comuns. I per altra banda no veig els politics sobiranistes molt per la labor de trencar d’una vegada per totes amb la legalitat espanyola. Si guanya aquesta suposada llista, el dia seguent qué?

  2. Fantàstic company! Demà tothom a BCN, demostrem que estem units, demostrem que ara més que mai no passaran. Ja arribaran els temps d’ocupar-nos dels traidors.

Comments are closed.