Cartell de l'acte: Llibertat Presos Polítics
Cartell de l'acte: Llibertat Presos Polítics
image_pdfimage_print

Demà dimarts, 7 de novembre, a les 19.30 hores, es farà un acte al Paranimf de la Universitat de Barcelona (plaça Universitat) amb el lema “Llibertat Jordis! Llibertat presos polítics”, impulsat per la Crida a la Solidaritat i convocat conjuntament amb Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana.

A l’acte hi parlaran Yann Choucq, advocat bretó especialista en Drets Humans, Txell Bonet, companya de Jordi Cuixart, Susanna Barreda, companya de Jordi Sánchez, Agustí Alcoberro, vicepresident de l’ANC, Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium, Aureli Argemí, impulsor de la Crida a la Solidaritat i Núria Camps, portaveu de la Crida a la Solidaritat. També estava prevista la presència del Conseller Carles Mundó però a l’estar empresonat, en nom seu parlarà Joan Manuel Tresserras, exconseller de Comunicació i Cultura de la Generalitat.

L’entitat organitzadora de l’acte, Crida a la Solidaritat, va néixer l’any 1981 amb la voluntat de defensar la llengua, la cultura i la nació catalana i es va dissoldre el 1993. Enguany ha tornat a renéixer per exigir la llibertat d’en Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i per extensió a tots els membres del Govern empresonats per portar-los a tots de nou a casa.

Publicitat
Publicitat