Resultats de la consulta interna de Demòcrates de Catalunya | Demòcrates de Catalunya
Resultats de la consulta interna de Demòcrates de Catalunya | Demòcrates de Catalunya
image_pdfimage_print

Amb un cens total de 2.333 voluntaris demòcrates, la formació política ha conclòs, a les 11h del matí, la consulta electrònica per decidir si Demòcrates de Catalunya ha de participar a les eleccions del 21 de desembre. 901 voluntaris demòcrates, que representa un 38,6% del cens, han participat a la consulta.

La consulta proposada per la Comissió Delegada del Comitè Demòcrata Nacional de Demòcrates (adjuntada més avall) proposava dues preguntes:

A la primera, en què la Comissió Delegada preguntava respecte a si participar o no a les eleccions imposades del 21D, els voluntaris han optat per contestar Sí en un 97% dels casos, que són un total de 874 vots afirmatius.

Publicitat
Publicitat

Resultats a la pregunta 1:

Estàs d’acord en participar a les eleccions del 21 de desembre, tal i com han acceptat les forces polítiques que han permès la proclamació de la República Catalana?

Vots afirmatius: 874. 97%
Vots negatius: 27. 3%

En la segona, em què la Comissió Delegada preguntava si s’optava per intentar una candidatura transversal, els voluntaris han contestat Sí un 96’33 % dels casos, que són un total de 863 vots.

Resultats de la pregunta 2:

Estàs d’acord que la Comissió Delegada del Comitè Demòcrata Nacional enceti formalment converses amb els partits i les entitats del país per poder formular una candidatura transversal?

Vots afirmatius: 868. 96,33%
Vots negatius: 33. 3’67%