Agustí Alcoberro
Agustí Alcoberro
image_pdfimage_print

El Secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana s’ha reunit aquest dissabte en sessió ordinària a Sant Cebrià de Vallalta. Durant la sessió, els Secretaris Nacionals han triat el nou vicepresident de l’organització. Agustí Alcoberro ha sigut elegit en primera votació per més de dos terços dels vots. Ell substituirà a Natàlia Esteve que ha deixat el càrrec aquesta setmana.

Cal recordar que els estatuts de l’entitat independentista marquen que és el vicepresident qui assumeix les funcions del president en cas d’absència. Aquest dilluns, Jordi Sànchez, president de l’ANC, està convocat a l’Audiència Nacional, juntament amb Jordi Cuixart i Josep Lluís Trapero per la investigació que l’Audiència dur a terme amb relació a un suposat delicte de sedició durant els fets del 20S.

Manifest per condemnar la violència de l’1 d’octubre a Sant Cebrià de Vallalta

El nou vicepresident ha llegit un manifest que condemna la violència policial de l’1 d’octubre. El manifest caracteritza la violència com a “injustificable i desproporcionada”. El manifest també agraeix la feina dels voluntaris i tota la gent que va fer possible el referèndum. Així mateix, el manifest insta el Govern a “tancar el més aviat possible el camí iniciat”.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat