image_pdfimage_print

El president d’Òmnium Cultural recorda que l’entitat sempre ha reclamat diàleg

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, reclamà al Govern i al president, Carles Puigdemont, que posi “un termini de temps raonable per validar si és possible la mediació” i, en cas que no ho sigui, faci efectiva la declaració: “El mandat de l’1-O necessita un termini raonable per fer efectiva la declaració d’independència, si la mediació internacional no prospera”, ha dit.

Cuixart feu aquestes declaracions minuts després d’acabar la sessió plenària en la qual Puigdemont proclamà la independència i, minuts després, la suspengué per explorar el camí de la mediació. El president d’Òmnium Cultural celebrà que el president de la Generalitat “assumeixi el mandat sorgit de les urnes l’1-O” i recordà que l’entitat “sempre ha reclamat diàleg i mediació”. Per això mateix, es va mostrar favorable a “seguir explorant la via de la mediació internacional”.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat