Presentació de les urnes del referèndum per part del govern | Govern de Catalunya
image_pdfimage_print

El Govern de la Generalitat ha entrat a registre aquesta tarda els resultats definitius del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya celebrat el diumenge passat 1 d’octubre. El Govern ha traslladat els resultats definitius en la seva qualitat d’Administració Electoral de Catalunya.

La comunicació s’ha fet mitjançant una carta signada pel vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull; i el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva.
D’aquesta manera, el Govern de la Generalitat dona compliment al mandat del Parlament de celebrar el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya.

Seguidament teniu el document oficial amb els resultats globals, per comarques i per municipis:

Publicitat
Publicitat
Resultats oficials i definitius del referèndum d'autodeterminació de l'1O