Catalan pro-independence supporters take part in a demonstration, called "Via Lliure a la Republica Catalana" (free way to the Republic of Catalonia) at during the "Diada de Catalunya" (Catalunya's National day) in Barcelona, Spain, September 11, 2015. Hundreds of thousands of people began massing in the streets of Barcelona on Friday to call for Catalonia to break away from Spain, two weeks before a regional election that many see as a "make-or-break" moment for the independence movement. REUTERS/Albert Gea TPX IMAGES OF THE DAY - RTSNGS
image_pdfimage_print

Els epicentres de la Diada de demà ja comencen a vestir-se de gala. Desenes d’operaris i tècnics treballaran perquè demà tot funcioni correctament i es pugui seguir la Diada arreu del món. Els mitjans de comunicació també comencen a ocupar els seus espais.

Una trentena d’operaris s’hi han posat a les 8 del matí a Plaça Catalunya amb la construcció de l’escenari principal. Aquesta tarda s’hi instal·larà una pantalla ben gran que permetrà emetre imatges durant els parlaments. A mig matí, a més, ja es podien apreciar algunes de les plataformes que acolliran mitjans, premsa i l’innovador sistema amb quatre escenaris mòbils. La previsió és que aquest vespre ja estigui la major part de la logística finalitzada.

A la cruïlla entre Passeig de Gràcia i Aragó també s’hi pot entreveure moviment. Des de mig matí ja hi ha operaris muntant les estructures que permetran acollir fotògrafs i càmeres de televisió. En total n’hi haurà dues, d’uns cinc metres d’alçada però que en cas de necessitat es podran elevar més. També s’hi poden apreciar ja alguns grans altaveus que s’aniran instal·lant per permetre que tothom pugui seguir la mobilització en directe. Demà quedarà establert també l’hospital de la Creu Roja.

Publicitat
Publicitat