image_pdfimage_print

Davant la suspensió per part del Tribunal Constitucional del decret de convocatòria del Referèndum d’autodeterminació signat ahir pel Govern de Catalunya, l’Assemblea Nacional Catalana crida la ciutadania a fer costat al president i al Govern sumant-se a convocar l’1 d’octubre mitjançant el web www.joconvoco.cat.

El web permet que qualsevol ciutadà pugui signar la convocatòria posant el seu nom al costat dels signants del Decret, i compartir aquesta signatura mitjançant les xarxes socials utilitzant les etiquetes #JoConvoco#ReferèndumÉsDemocràcia

Aquesta iniciativa és un acte més per demostrar l’ampli suport amb què compta el referèndum a la societat catalana i denunciar l’actitud demòfoba i repressiva de l’Estat Espanyol.

Publicitat
Publicitat

Des de l’ANC s’anima a tots els demòcrates que defensen el dret dels ciutadans a votar, a sumar-se a aquesta iniciativa.