image_pdfimage_print

Diplocat i el think tank suec Arena Idé organitzen avui un acte sobre el procés d’autodeterminació i el referèndum de l’1 d’octubre

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), juntament amb el think tank suec Arena Idé, organitzen avui la conferencia acadèmica “Self-determination within the European Union: the case of Catalonia. La jornada es farà a la seu d’Arena Idé a Estocolm.

Albert Royo, secretari general de Diplocat, farà la conferència inaugural, amb el títol de  “Towards an independent Catalonia within the EU?”. A continuació hi haurà una taula rodona en què hi participaran Niklas Bremberg, research fellow del Programa Europeu del Swedish Institute of International Affairs (UI), i Josep Costa, professor associat del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. La moderació anirà a càrrec de Lisa Pelling, analista en cap a Arena Idé.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Arena Idé és un think tank independent que va ser fundat l’any 2000 pel moviment sindical suec i que tracta temes de política econòmica, mercat del treball i qüestions democràtiques i del benestar. Forma part del grup Arena, que també edita una revista cultural i un diari digital.

L’acte es farà de les 11.30 a les 13.00 hores.

Consulteu el programa.

L’acte es podrà seguir en directe via streaming (www.diplocat.cat) i Twitter (@Diplocat / #Katalonien).