Jair Domínguez. Font: Rac105
Jair Domínguez. Font: Rac105
image_pdfimage_print

El dia 28 d’agost, Catalunya Ràdio comença la nova temporada. Bàsicament, els programes “icones” continuen. Però per aquesta nova temporada es produeixen tres fitxatges sonats; tots en un mateix programa dins de diverses seccions. Andreu Buenafuente, Gemma Nierga i Jair Domínguez, aquest darrer també debutarà a TV3, en un programa diari abans del TN Vespre, amb Toni Soler.

Després del ridícul fet amb el frustrat fitxatge de la periodista Cristina Puig (es va fer públic a bombo i plateret, sense que el Consell de Govern de la CCMA li’n donés el vistiplau), han decidit esmenar l’error amb aquests fitxatges.

També han remodelat i fet més gran i ample l’estudi número 1 de l’emissora. Amb més llum, més cadires, més espai.

Publicitat

O sia, que a partir del 28 d’agost, Mònica Terribas continuarà mirant de despertar els catalans de dilluns a divendres. Ricard Ustrell ho farà els caps de setmana amb el “Suplement”, que amplia horari (de 6 h a 12 h, si no vaig errat), amb els convidats abans esmentats.

Tot per aconseguir ser líders, ser primers. Per això, segons la promoció que podem veure “estem a punt”. Bona temporada i Bona sort.