Carta oberta als dirigents comuns

image_pdfimage_print

Benvolguts (o no) nous garants de la unitat d’Espanya, com diria el meu ídol, el Capità Haddock:

 

Caça-cagallons! Burros de set soles! Pudents! Lerrouxistes! Caga-calçons! Avalota pobles! Borbons! Lerrouxistes! Bribons! Caragirats! Barruts! Mals bitxos! Baixos d’aigüera! Carallots! Abraça-fanals! Espatlla-festes! Bàrbars! Casca-llunes! Mentiders! Bandarres! Afaita-pagesos! Traïdors! Eixuga-semals! Delinqüents! Bonyeguts! Escanya-pobres! Populistes! Besa-culs! Dements! Beates farineres! Espanta-lloques! Becs-molls! Falsos! Arrabassa-queixals! Beneits del cabàs! Espanyolistes! Bledes assolellades! Escarabats piloters! Assota-cristos! Boteruts! Enreda-babaus! Demagogs! Arrenca-pèls! Cares de llufa! Baves de gripaus! Escolta-pets! Unionistes disfressats! Estafadors! Galtes de pa tou! Bordegassos! Facinerosos! Pets bufats! Embasta-vaques! Descamisats! Capats mentals! Escurçons! Mitges-figues! Potiners! Barrufets mentals! Roba-gallines! Llengües de serp! Caps grossos! Enganya-mons! Bocamolls! Afarta-pobres! Xantatgistes! Salta-terrats! Botiflers! Remena-merdes! Escarransits! Impresentables! Mal cardats! Tapa-forats! Comunistes de pa sucat amb oli! Juràssics! Fanàtics! Gats de taverna! Rapinyaires! Hipòcrites! Panxa-contents! Bornis de cervell! Menja-merdes! Esgarrapa-cristos! Mals bitxos! Incompetents! Cerca-bregues! Sangoneres! Esquila-tanoques! Poca-soltes! Agafa-sopes! Il·luminats! Pàmfils! Mastegatatxes! Baliga-balagues! Ganduls! Amaga-pinyes! Llepa-culs! Farsants! Templa-gaites! Emprenya-soques! Ossos marins! Crema-pallers! Banya-baixos! Xinxes de bosc! Renegats! Desgraciats! Pispa-sous! Caps d’ase! Brètols! Fluixos de molles! Empaita-bisbes! Impresentables! Torra-collons! Ànimes de Judes! Fills del sereno! Lloros! Males peces! Culs-cosits! Bruixots! Fantasmes! Ulls de poll! Ensuma-llufes! Aixafa-bolets! Trilers enganya-velles! Buida-butxaques! Mata-pobres! Caps de cony! Malparits! Xucla-aixetes! Entabanadors! Figues-toves! Violes de femer! Dròpols! Tocats de l’ala! Escura-basses! Inútils! Babaus! Filibusters! Capsigranys! Bufa-gaites! Fanfarrons! Esclafa-terrossos! Aixeca-camises! Eunucs! Curts de gambals! Bandits!

Ai, quin descans! Havia de buidar el pap, mira…

Publicitat

Creieu que heu inventat la sopa d’all i el vostre discurs és més vell que el fil negre. Heu cregut que els catalans creien que un ase vola. Ens voleu enredar per viure a cor què vols, cor què desitges. Ja us conec, herbeta, que et dius marduix. Mentiu a tort i a dret. Doneu garses per perdius, però se us ha vist el llautó. Avui dieu una cosa i, de primer antuvi, tombeu la truita. Ara dieu blat, ara dieu ordi, però nosaltres sabem el pa que s’hi dóna.

Mai us heu volgut mullar per poder arreplegar vots d’aquí i d’allà i tirar de la rifeta, però això és eina de dos talls i, al final, us passarà comptes. Feu pudor de socarrim.

Perquè heu enredat a quatre colonitzadors sense cultura us creieu qui sap què. Doncs val més que no digueu blat fins que no sigui al sac i ben lligat. Amb el vostre discurs populista heu fet l’aleta a molta pobra gent. Però cada cop som més els que sabem que sota la vostra cara d’ovella amagueu ungles de llop. Cert que encara hi ha molta gent que té el cap a tres quarts de quinze i les orelles a cal ferrer, però cada dia seran menys. Els vostres votants aviat s’adonaran que del prometre al complir, hi ha molt tros per penedir i us giraran la cara. Cert que hi ha molta gent que ha caigut al vostre parany, que ha picat l’ham. Però ja us heu passat de taca d’oli, ves per on. El vostre IGLESIAS ja es va ficar de peus a la galleda quan VA ASSEGURAR A LA SER QUE VÀREU GUANYAR LES ELECCIONS A CATALUNYA PER DEFENSAR CLARAMENT QUE CATALUNYA HA DE CONTINUAR FORMANT PART D’ESPANYA. http://directe.cat/499280

Vet-ho aquí! Aquesta és la mare dels ous. Doncs se us ha negat l’allioli. No, comuns, no, ja us ho podeu treure del cap, no ensarroneu el projecte independentista ni de bon tros. Som gats vells. Fa massa temps que veiem la padrina per aconseguir la nostra llibertat per no lluitar contra qui ho intenti impedir. S’ha d’acabar amb vosaltres de soca-arrel. No podem ser permissius ni un dia més. Governareu Catalunya quan les gallines treguin dents. Teniu molta terra a L’Havana! Així que, sastre, a tes agulles. Torneu a les aules, a fer scratches i a oKupar edificis i habitatges, que l’experiment s’ha acabat. Com hi ha món, que podrem amb vosaltres!

Ah, i si no heu entès de la missa la meitat, apreneu català que és molt sa i molt necessari.