Parlament de Catalunya
Parlament de Catalunya

Al llarg d’aquest matí, agents de paisà de la Guàrdia Civil s’han personat a diverses institucions catalanes, Parlament de Catalunya, Palau de la Generalitat, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat i la conselleria de Justícia, en la recerca de documentació relacionada amb la trama del 3%.

A les 11 del matí, vuit agents de la Guàrdia Civil i el fiscal Fernando Bermejo, han escorcollat el departament d’Informàtica del Parlament. Mentre que altres quatre agents s’han personat a la conselleria de Justícia.

A tres quarts de dotze al Palau de la Generalitat, cinc agents de la Guàrdia Civil pretenien entrar a la institució catalana, però el conseller de Presidència, Jordi Turull, els ha negat l’entrada si bé se’ls proporcionarà la informació que requereixen.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

L’exdiputat del PDeCAT, en Germà Gordó, està sent investigat per la presumpta trama de comissions il·legals a CDC en les adjudicacions públiques, fet pel qual haurà d’anar a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el pròxim dilluns 24 de juliol.