Parlament de Catalunya
Parlament de Catalunya
image_pdfimage_print

Al llarg d’aquest matí, agents de paisà de la Guàrdia Civil s’han personat a diverses institucions catalanes, Parlament de Catalunya, Palau de la Generalitat, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat i la conselleria de Justícia, en la recerca de documentació relacionada amb la trama del 3%.

A les 11 del matí, vuit agents de la Guàrdia Civil i el fiscal Fernando Bermejo, han escorcollat el departament d’Informàtica del Parlament. Mentre que altres quatre agents s’han personat a la conselleria de Justícia.

A tres quarts de dotze al Palau de la Generalitat, cinc agents de la Guàrdia Civil pretenien entrar a la institució catalana, però el conseller de Presidència, Jordi Turull, els ha negat l’entrada si bé se’ls proporcionarà la informació que requereixen.

Publicitat
Publicitat

L’exdiputat del PDeCAT, en Germà Gordó, està sent investigat per la presumpta trama de comissions il·legals a CDC en les adjudicacions públiques, fet pel qual haurà d’anar a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el pròxim dilluns 24 de juliol.