No perdis el compàs

image_pdfimage_print

Acabat l’Oh Happy Day, TVC aposta per la continuïtat musical els dissabtes a la nit. Així s’emet cada dissabte “No perdis el compàs”, un programa amb la col·laboració d’IB3 (el primer canal de la televisió illenca balear). No debades, està presentat per l’actor còmic José Corbacho i la presentadora mallorquina Victòria Maldi.

Un programa que pretén ser amè, divertit, familiar i popular, ha esdevingut un desastre, un fracàs absolut. Les ocasions que l’hem pogut visionar, hem observat que és un programa llarg, molt llarg, pesat, molt pesat. Potencia el castellà com a llengua de cançons importants, i manlleva la nostra llengua catalana, d’una manera important. Corbacho no serveix com a presentador de concursos i Maldi, tampoc.

Les audiències, continuen fallant. TV3 se situa com la segona televisió més vista, durant la setmana. Però la gran assignatura pendent, continuen sent els caps de setmana. És la bèstia negra de l’antiga “La Teva”. S’han equivocat, no l’han encertat, gens ni mica amb aquest programa.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

No perdem el compàs ara, nosaltres, i continuem confiant en “La Nostra”, a veure si al setembre, ens donen alegries amb excel·lents programes amb gent ben preparada.

1 COMENTARI

  1. Sr. Ferrer, treballi per la independència dels Països Catalans, ja que com a critic de tv no en tė ni idea. Gràcies

Comments are closed.