image_pdfimage_print

El Pacte Local pel Referèndum a Badalona convoca avui una concentració pel Referèndum coincidint amb la presentació al Ple d’una moció de PP i C’s per rebutjar-lo

La concentració tindrà lloc a les 18.00 hores, a la Plaça de la Vila de Badalona i pretén reivindicar Badalona com una ciutat democràtica on la ciutadania pugui exercir el seu dret a decidir sobre el futur del país coincidint amb la presentació al Ple, per part del PP i C’s, d’una moció  de rebuig al Referèndum.

El Pacte Local pel Referèndum a Badalona reafirma així els compromisos presos per les seves entitats (consultar aquí: www.referendumbadalona.cat/compromisos) entre els quals es troba el de “Garantir que tots els badalonins i totes les badalonines puguin exercir lliurement el seu dret de vot en el referèndum impulsat pel Parlament de Catalunya i participar del desenvolupament democràtic amb totes les garanties i transparència”. 

Publicitat
Publicitat