image_pdfimage_print

Amb posterioritat a la resta de forces independentistes, la CUP acaba d’encetar la seva pròpia campanya del Sí. En un acte a la Plaça Orfila de Sant Andreu, les dirigents anticapitalistes Eulàlia Reguant i Núria Gibert, van protagonitzar les intervencions, davant d’unes 200 persones.

L’eslògan Sí, viure vol dir prendre partit, lògicament molt pensat en clau de mobilitzar la gent i que intueix una crítica directa a aquelles forces polítiques que es mantenen indecises, tals com els comuns.

Reguant va reclamar que es difonguin dues lleis diferenciades, una la del referèndum i la de la transitorietat, per aplicar l’endemà de la votació. També va advertir a aquells que vulguin jugar o reinterpretar el resultat de la consulta, alertant que la victòria independentista ha de donar lloc a l’inici d’un procés constituent on els ciutadans han de tenir molt a dir, i no només els polítics o les elits. Els anticapitalistes tampoc acceptaran cap possible entesa o nou encaix amb l’estat després del referèndum victoriós.

Publicitat
Publicitat

L’acte va comptar també amb diverses actuacions artístiques, ofertes gastronòmiques i de cultura popular.