Cartell del debat que tindrà lloc a Nou Barris
Cartell del debat que tindrà lloc a Nou Barris
image_pdfimage_print

Aquest dissabte al matí, tindrà lloc, al barri de Nou Barris de Barcelona, el primer debat entre partidaris del ‘Sí’ i partidaris del ‘No’ en el referèndum sobre la independència de Catalunya que tindrà lloc l’1 d’octubre d’aquest any. La plataforma independentista ‘Demòcrates pel Sí’, fundada el desembre de l’any passat i formada per Demòcrates de Catalunya, Solidaritat Catalana per la Independència i independents, ha aconseguit tancar un debat entre 3 representants de l’independentisme i 3 representants de l’unionisme, un format fins ara inèdit al nostre país.

Per part dels partidaris que Catalunya continuï formant part de l’Estat Espanyol hi participaran el periodista, analista d’actualitat i partidari de la tercera via, Jordi Mercader; el catedràtic de Filosofia del Dret a la Universitat Pompeu Fabra de la qual en fou rector, Joan Josep Moreso; i el regidor de C’s a l’Ajuntament de Sant Just Desvern, advocat i assessor fiscal, Guillermo Francés.

Per part dels partidaris que Catalunya esdevingui un estat independent hi participaran el diputat de JxSí i president de Demòcrates de Catalunya, Toni Castellà; el diputat de JxSí i expresident de Súmate, Eduardo Reyes; i la escriptora i exmembre del Secretariat Nacional de l’ANC, Liz Castro.

Publicitat
Publicitat