TVC
TVC
image_pdfimage_print

El periodista Raül Gallego, dirigirà una nova àrea d´informatius, especialitzat en periodisme d’investigació. Així, els programes “30 minuts” i “Sense Ficció”, passaran a dependre dels Serveis Informatius, en lloc del Departament de Nous Formats. Gallego, periodista format i forjat a la investigar la informació, torna a Televisió de Catalunya, després de 12 anys. Ha treballat en nombrosos mitjans internacionals. D’ell dependrà la nova Àrea d’Informació d´Investigació. Tanmateix, hi haurà dos relleus; Eduard Sanjuan i Joan Salvat, els quals van manifestar la voluntat de deixar aquestes àrees a final de temporada.

A més a més, a partir del 4 de setembre, s’estrena el nou programa-magazín, “A Tota Pantalla”, dirigit i presentat per Òscar Nogueira (actual director de Joc de Cartes) i el fitxatge de Núria Roca. El programa s’emetrà en directe de dilluns a divendres de vuit a onze del matí i pretén ser fresc, àgil, dinàmic, entretingut. La intenció de la cadena, és fer un programa potent, sa, cult, didàctic, jove però adreçat als adults