Catalunya Ràdio
Catalunya Ràdio
image_pdfimage_print

L‘emissora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Catalunya Ràdio, continua creixent, però encara per darrera de RAC1, l’emissora que els darrers anys ha liderat els rànquings d’audiència a Catalunya. Saül Gordillo, en unes declaracions recents va dir “som la ràdio generalista en català que més creix”. Però de moment la ràdio pública no aconsegueix superar l’emissora del Grup Godó.

Catalunya Ràdio aposta per un model de ràdio de qualitat, amb els millors professionals, amb tecnologia punta, amb la millor informació, rigorosa, contrastada. Els treballadors de Catalunya Ràdio, han arribat a un preacord, pel qual, equipararan el sou amb els de TVC. És una notícia esperada, i que ajudarà a potenciar la professionalitat dels treballadors de l’emissora. Cal fer confiança a tots els professionals de la ràdio nacional i pública del país. “Som estructura d’estat”, afirma Gordillo.