Mariano Rajoy i Carles Puigdemont, al palau de la Moncloa
Mariano Rajoy i Carles Puigdemont, al palau de la Moncloa
image_pdfimage_print

Ha estat ràpid. El president del govern espanyol ja ha donat resposta, per carta, a la petició que li va remetre aquest dimecres el president Carles Puigdemont d’acordar un referèndum. Rajoy en la carta dóna un contundent cop de porta a la proposta de Puigdemont negant-se a negociar un referèndum. El president espanyol diu que està disposat a negociar però que “té com a límit el respecte a la sobirania nacional i a l’estat de dret que regeix el nostre país”. Afegeix que la proposta de Puigdemont “vulnera el nucli essencial de la Constitució”. Finalment reitera la seva proposta per tal que el president català defensi al Congrés el referèndum.

Carta del president del govern espanyol Mariano Rajoy en resposta a la petició del president Puigdemont d'acordar el referèndum