Moment de la presentació de la Coordinadora d'Electes del Maresme
Moment de la presentació de la Coordinadora d'Electes del Maresme
image_pdfimage_print

Aquest matí al Centre Moral d’Arenys de Munt, lloc on es va realitzar la consulta d’Arenys de Munt l’any 2009, la CUP, ERC i el PDECAT del Maresme han presentat en roda de premsa la creació de la Coordinadora d’Electes del Maresme. Aquest és el resultat de setmanes de converses entre les tres organitzacions.

Han intervingut per ERC l’alcalde d’Arenys de Munt, en Joan Rabasseda; per la CUP l’Aina Gómez, regidora d’Urbanisme, Sanitat i Medi Ambient d’Argentona; i la Lina Morales, alcaldessa de Cabrils, pel PDECAT.

L’alcalde d’Arenys de Munt ha afirmat que “és necessari que els electes del país amb ideologies diferents demostrem unitat per un mateix objectiu, és un missatge molt potent a la comunitat internacional”.

Publicitat
Publicitat

Posteriorment, la regidora d’Argentona Aina Gómez, ha estat l’encarregada de presentar els objectius i tasques de la Coordinadora d’Electes, per exemple, donar suport a tots els electes comarcals i nacionals represaliats per l’Estat espanyol per defensar la democràcia, la sobirania local i el dret a l’autodeterminació i “ser un espai d’anàlisi de les actuacions que garanteixin la celebració efectiva del referèndum”.

Finalment, l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales (PDECAT), ha explicat com s’organitzarà la Coordinadora d’Electes del Maresme, que tindrà dos òrgans, el Plenari, format per tots els electes que en vulguin formar part; i la Permanent, formada per 11 persones que definiran i executaran les línies d’actuació.

Document públic de la Coordinadora d'Electes del Maresme
Document públic de la Coordinadora d’Electes del Maresme