Una de les 11 carpes que el partit ha muntat a Barcelona | PDeCAT Barcelona
Una de les 11 carpes que el partit ha muntat a Barcelona | PDeCAT Barcelona
image_pdfimage_print

Avui dissabte, la Vegueria de la ciutat de Barcelona del Partit Demòcrata ha protagonitzat l’acte “La Barcelona Demòcrata surt al carrer”, la instal·lació per tota la ciutat de fins a 11 carpes que han donat a conèixer a la capital catalana la nova formació de la mà de més de 500 associats. La carpa instal·lada davant del Mercat del Ninot, a l’Esquerra de l’Eixample, ha fet de punt de concentració d’algunes de les personalitats del partit que han participat en l’activitat, per després desplaçar-se a cadascuna de les seves parades adscrites i repartides pels 10 districtes de la ciutat. Així, amb la Presidenta de la Vegueria, Mercè Homs, també hi eren el vicepresident de la Vegueria del PDeCAT Barcelona, Genís Boadella; els regidors del Grup Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona Xavier Trias, Maite Fandos, Jordi Martí, Raimond Blasi, Francina Vila i Jaume Ciurana; els consellers del Govern de la Generalitat Santi Vila i Jordi Baiget; els diputats al Parlament Jordi Turull i Anna Figueras; la responsable de Mobilització i Associats de la direcció nacional del Partit Demòcrata, Vanessa Farré; i el president de l’ACM, Miquel Buch, entre altres associats del Partit Demòcrata.

En declaracions als mitjans de comunicació, Mercè Homs ha explicat que després d’uns mesos de fer feina interna, d’aprovar el reglament de funcionament de la Vegueria que, entre altres coses, ha de permetre escollir per primàries  un nou candidat o candidata de la formació per les eleccions de maig de 2019; endreçar i canviar el nom del grup municipal, i organitzar les sessions “Reiniciem la Barcelona Demòcrata”,16 jornades de treball i debat a l’entorn de diferents temes que han servit per actualitzar el model de ciutat que defensa el partit, “avui sortim al carrer per dir, amb veu alta i de manera molt clara, que sortim al carrer per construir un somni que vol acabar amb el malson de Colau a Barcelona”.

Mercè Homs ha exposat també  que el partit posa avui en marxa una plataforma, el portal web www.projectebcn2019.com, “que recollirà la feina que fem a tots els districtes els regidors, els consellers municipals, des les agrupacions, de totes les persones i càrrecs institucionals vinculats al Partit Demòcrata a Barcelona. I que no vol ser només un portal d’informació, del que hem fet i volem fer, sinó que també vol ser un portal ciutadà on volem que hi hagi interacció, amb els veïns i veïnes de la ciutat, per recollir propostes, necessitats, idees, i suggeriments”.

Publicitat
Publicitat