Un concert d'Alidé Sans | Diplocat
Un concert d'Alidé Sans | Diplocat
image_pdfimage_print

Per primera vegada i amb el suport del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya, la llengua i cultura araneses seran protagonistes en un esdeveniment públic als Estats Units. L’acte tindrà lloc el dia 22 d’abril, vigília de Sant Jordi, i s’emmarca en el programa d’activitats culturals i literàries #BooksAndRoses #StJordiNYC organitzats per la Farragut Fund i el Catalan Institute of America, amb el suport de DIPLOCAT i també de l’Institut Ramon Llull.

Alidé Sans, nascuda el 1993, té ja una sòlida trajectòria com a cantautora en llengua aranesa. Les seves cançons beuen del reggae, la rumba i el soul i tenen una empremta molt personal, que l’han dut a ser present en els principals festivals de Catalunya. Aquest és el seu primer concert als Estats Units, i es farà al Red Room KGB Bar de Nova York, a les 21h.

La resta d’activitats de difusió de la cultura i literatura catalana a Nova York (debats amb autors i traductors, recitals de poesia, concerts i actuacions per a infants) començaran el dilluns 17 d’abril i s’estendran fins diumenge 23. Es podran seguir a través de les xarxes socials, amb el hashtag #StJordiNYC, específic per a les activitats de Nova York, i el hashtag general de #BooksAndRoses, que recull totes les activitats organitzades entorn del 23 d’abril fora de Catalunya.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Per a poder seguir amb detall tots els actes relacionats amb llibres i roses que es faran arreu del món els propers dies, en una celebració que ha esdevingut internacional, consulteu el web www.booksandroses.cat.