image_pdfimage_print

La Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de 18 entitats de persones d’origen nouvingut, organitza el proper divendres 22 d’abril un gran concert per reivindicar una nova República que garanteixi els drets lingüístics dels seus ciutadans i que aquests drets siguin extensibles a tot el territori lingüístic.

L’acte es farà a partir de dos quarts de set de la tarda al Passeig Lluís Companys de Barcelona i començarà amb una part festiva gràcies als concerts que protagonitzaran els grups Pirat’s Sound Sistema, Ai, ai, ai, que iniciaran la gira dels 25 anys amb aquest concert i presentaran algunes cançons del seu nou disc i Brams, que  també estrenarà nous temes. Tots tres grups posaran música a una desconnexió simbòlica del marc jurídic espanyol que ha servit per donar via lliure a la imposició del castellà sense respectar l’estatus de la resta de llengües. Al Spotify de la Plataforma per la Llengua, ja pots escoltar la llista Concert Connecta’t a la nova República.  Enguany, l’espot promocional de l’acte el protagonitza l’actor i director de teatre, Quim Masferrer.