Isabel-Clara Simó en la seva intervenció durant l'acte | Joaquim Gil
Isabel-Clara Simó en la seva intervenció durant l'acte | Joaquim Gil
image_pdfimage_print

Dijous passat al vespre, a l’hotel Ítaca de Barcelona es va dur a terme la celebració del primer aniversari de l’Unilateral. L’acte va comptar amb la presència de la Isabel-Clara Simó, que va apadrinar l’esdeveniment. Ferma defensora dels Països Catalans i de la premsa lliure, Isabel-Clara Simó va encoratjar als assistents a continuar treballant per la llibertat i per la unió dels Països Catalans, tot citant a en Pere Quart “una pàtria tan petita que la somio completa”.

L’acte que tenia com a objectiu reunir els prop de 120 col·laboradors que el llarg d’aquest any han contribuït en el mitjà, va comptar també amb els parlaments de Mercè Feliu, Ramon Munné i Arnau Padró membres del Consell de Redacció del diari. Feliu va agrair enormement a tots els col·laboradors que “la paraula Unilateral, amb tota la seva càrrega significativa sigui present diàriament a les xarxes” gràcies a les contribucions dels opinadors i col·laboradors “que donen forma, informen, sobre la història que estem escrivint a Catalunya per a l’assoliment de la independència i per a la creació de la República Catalana” va reblar la membre de l’Unilateral. Munné va centrar la seva intervenció en l’anàlisi de quins havien estat els articles més llegits destacant la varietat de temes. A més, va desitjar que no calgui celebrar el segon aniversari del mitjà perquè ja hàgem assolit la independència. Finalment Padró va posar en relleu que el principal capital de què disposa el mitjà són precisament aquests 120 col·laboradors i va exposar que un dels objectius del projecte és ser la xarxa social de l’independentisme unilateral potenciant les relacions entre persones d’aquest espai per tal que sorgeixin sinergies i nous projectes fruït d’aquest fet.

Foto de grup dels col·laboradors de l'Unilateral | Joaquim Gil
Foto de grup dels col·laboradors de l’Unilateral | Joaquim Gil

Des del nostre mitjà volem agrair a Petrolis Independents el seu patrocini de l’acte, com també a tots els qui conformem aquesta gran família que és l’Unilateral. Esperem continuar amb més força per tal d’ésser l’àgora transversal de referència en l’espai independentista unilateral.

Publicitat