image_pdfimage_print

CatalApp és una nova aplicació mòbil creada per la Plataforma per la Llengua que permetrà millorar la presència de la llengua catalana als establiments comercials i de serveis.

Cada usuari registrat podrà valorar i comentar l’ús que es fa de la llengua catalana en l’atenció oral, escrita i virtual dels més d’1.500.000 de comerços i establiments geolocalitzats per l’aplicació. El funcionament de la CatalApp és senzill i intuïtiu, i permetrà classificar en un rànquing els comerços que tenen més responsabilitat lingüística i els que en tenen menys.

Gràcies a la CatalApp, els consumidors podran saber quins comerços tenen una actitud més responsable amb l’ús del català. A més a més, també servirà per fer coneixedors els establiments amb pitjor valoració de la necessitat de millorar la seva política lingüística.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

No és necessari registrar-se per gaudir de la CatalApp. Sense tenir un usuari creat, es podran cercar els establiments i conèixer les valoracions. Sí que caldrà identificar-se per puntuar qualsevol establiment.