image_pdfimage_print

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va presidir ahir la segona reunió del Pacte Nacional pel Referèndum (PNR), que es va constituir el 23 de desembre passat. També hi van assistit per part del Govern, el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; la consellera de Presidència, Neus Munté; el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva; la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i el conseller de Justícia, Carles Mundó.

pnr foto1En aquesta reunió també van intervenir les entitats i les institucions promotores del Pacte i els membres del Comitè Executiu. Així com, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

En aquesta segona cimera es va assumir un manifest elaborat pel Comitè Executiu del Pacte Nacional pel Referèndum, coordinat per Joan Ignasi Elena, on es defineix Catalunya com a nació i que vol decidir el seu futur en un referèndum. Per seguir la línia de treball establerta en la reunió, està previst explicar a l’Estat espanyol i al món la situació de Catalunya i el compromís col·lectiu a favor del referèndum.

Publicitat
Publicitat