Montse Sánchez, nova presidenta de Súmate | Súmate
Montse Sánchez, nova presidenta de Súmate | Súmate
image_pdfimage_print

Montse Sánchez ha estat escollida aquest dissabte nova presidenta de Súmate en l’Assemblea General Extraordinària que l’entitat de castellanoparlants ha celebrat a les Cotxeres de Sants. Després de la dimissió de l’anterior president José María Clavero, que fou escollit el passat més d’abril, l’entitat ha hagut de decidir qui n’agafava el relleu.

Dels 156 socis registrats per l’assemblea, 109 de forma presencial i 47 a través de vot delegat, 98 han votat la candidatura de Montse Sánchez, 48 la de Manuel Puerto -el candidat que no comptava amb el suport dels antics presidents-, 6 en blanc i 4 vots nuls.

Nascuda a Barcelona el 1951, Montse Sánchez és filla de pare murcià i ha dirigit l’empresa que aquest va fundar el 1966 fins el gener d’aquest any, moment en el qual ha passat el relleu als seus fills. La sòcia número 1 de Súmate ocupava fins avui la vicepresidència social i era la coordinadora territorial del Baix Llobregat, on ha fet campanya incansablement per la República Catalana.

Publicitat
Publicitat

La nova Junta de Súmate la completaran Ana Hinojosa, com a secretària i vicepresidenta territorial, Manuel Bueno, com a vicepresident jurídic, Chema Clavero com a vicepresident tresorer i Sylvia Mena portant la comunicació de l’entitat.