Mateixos gossos amb diferents collars

image_pdfimage_print

L‘altre dia ens trobàvem a la premsa que C’s, per veu de Carrizosa, demanava a l’Estat que pressioni els funcionaris catalans per frenar el referèndum. I alhora ens trobem a Twiter que Lluís Franco Rabell (CSQEP) piula, textualment: “L’únic inversemblant és que l’Estat no exigeixi a tots els funcionaris que s’abstinguin de col·laborar en un referèndum no pactat”

I és que els que es fan dir “nova política” són més vells que la tos i coincideixen en tot allò que té a veure amb la llibertat del poble català a decidir el seu futur.

Disfressats de dretes o d’esquerres, els uneix és l’odi vers Catalunya i l’ànsia en la unitat d’aquest estat (no pas nació) que es fa dir Espanya. Encara que això suposi l’espoli constant de la Catalunya on molts van néixer, l’extermini de la seva llengua i cultura, el menyspreu de la seva història i la negació dels seus drets.

Publicitat

Prou sabem que C’s va néixer per exterminar qualsevol tret diferencial i qualsevol dret de Catalunya, però ara ja s’ha fet palès que els “comuns” cerquen exactament el mateix.

Alguna pregunta més, votants dels Podemos/Comuns i resta de sigles? Ni són d’esquerres, ni són demòcrates, ni són respectuosos amb els pobles (això sí, llibertat pel Sàhara, però no pels catalans, que d’aquests en podem treure un rendiment).

Com sempre he dit i defenso, no han sortit del 15M per més que ens ho vulguin fer creure, ni són un moviment de baix a dalt, com sí que ho és el moviment independentista; sinó que són un invent de l’establishment espanyol per fer descarrilar el moviment independentista i engalipar les masses empobrides prometent-los sopars de duro per tal que no piulin. Només cal veure qui els finança i els publicita i com actuen quan són al poder…

Lerrouxisme cru i pelat, com als anys 30, enfrontant dretes i esquerres, “rics” i “pobres”, natius i immigrants, per assegurar-se una cadira i esguerrar qualsevol aspiració legítima de la gent.

Ja n’hi ha prou, home! No som als anys 30 i ara la ciutadania estem més ben informats i ens mobilitzem. Aquest cop no se’n sortiran. No ho consentirem!

Fora caretes! Prou mentides! Prou populisme per a tarats, que no som rucs!

1 COMENTARI

Comments are closed.