image_pdfimage_print

L’Any Bertrana a Tordera s’estrena amb l’espectacle literari-musical “Més Bertrana, més!” el dia 19 de gener a les vuit del vespre al Teatre Clavé. L’espectacle, organitzat expressament per a l’ocasió, comptarà amb música en directe a càrrec de la cobla Ciutat de Girona i Anna Farriol, lectura de textos d’Aurora i Prudenci Bertrana i projecció d’imatges al voltant de la vida d’ambdós personatges.

La Generalitat de Catalunya va declarar el 2017 com a Any Aurora i Prudenci Bertrana, amb motiu dels 125 i 150 anys del seu naixement.

Més enllà de la seva vinculació familiar, Prudenci Bertrana i Compte (Tordera, 1867 — Barcelona, 1941) i la seva filla Aurora Bertrana i Salazar (Girona, 1892 — Berga, 1974) reflecteixen, de manera complementària, un enorme ventall d’aspectes de la cultura i la literatura catalanes del segle xx.

Publicitat