Les conseqüències de la cimera del 23D

image_pdfimage_print

La potent imatge de la foto de la cimera del referèndum, internacionalment, ha deixat fora de lloc als espanyols i ha reproduït una potent imatge internacional del camí traçat. En el mateix moment de la fotografia, Ada Colau ja se’n volia desdir. D’altra banda, Gerardo Pisarello i Dante Fachin ja deien pestes contra el procés. Conscients del mal que la foto els ha fet per llurs interessos lerrouxistes.

Dit això, cal recordar que malgrat les veus abrandades que reclamen la DUI, a la brava, i que diuen que tots som traïdors llevat d’ells. Els voldria fer un parell d’observacions:

  • Proclamar la DUI a la brava, vol dir, tenir el control del territori, vol dir, tenir la força armada suficient per desarmar les unitats de la Guàrdia Civil, el CNP, el CNI i l’exèrcit, que romanen en aquest moments al nostre país. I, per tant, estar disposats a defensar i controlar el territori català. Sembla ser que, aquest sacrifici incert, difícil i agosarat, la majoria, no el volen assumir, per tant, ja prou de la cançoneta dels traïdors i dies de la marmota i dels nou 9Ns.
  • La gran intel·ligència estratègica de JxSí i la CUP ha estat pactar el referèndum pel setembre del 2017, com a màxim, i fer caure al parany al món dels comuns (aquesta sopa de lletres indigerible de ECP, PODEMOS, CSQP, BEC). Tot un sub-món de lerrouxistes carregats d’incoherències. Una colla de trepes i sectaris que s’agafen al sou per no deixar la mamella. Quan a Espanya la maquinària trituradora comenci a avançar contra el discurs del referèndum pactat (una falàcia per distreure al personal), es disoldran com el sucre al cafè.

Del 6 al 10 de Febrer, si no m’erro, tindrà lloc el judici a l’expresident Artur Mas i a la consellera Irene Rigau amb penes d’inhabilitació de fins a 10 anys. L’operació diàleg quedarà enterrada definitivament i començarà l’operació repressió. El món de l’univers Colau hauran de triar o amb Espanya i llur autodestrucció o amb el RUI, únic camí possible.

Publicitat

Primer haurem d’aprovar la llei de transitorietat jurídica o la DUI anul·lant de facto les lleis espanyoles i fent el referèndum sota les lleis de la Generalitat i el tutelatge internacional. I, per tant, no hi ha marxa enrere. O referèndum o referèndum.

A partir d’ara el rellotge corre a favor nostre i contra Espanya i el lerrouxisme. El setembre del 2017 ja està marcat en les agendes internacionals com la data màxima de l’autodeterminació de Catalunya i llur resultat vinculant tant sí com no per Espanya que haurà d’acatar per la força inapelable del mandat internacional i punt.

Aquesta és l’autèntica por de l’Estat espanyol i el seu fracàs imminent. Ara ens hem de conjurar a treballar pel ‘Sí’ al referèndum passant i despreciant totes les bajanades unionistes espanyoles i del lerrouxisme i centrar-nos en l’única veritat: proclamar la DUI i refrendar-la amb el RUI a les urnes. El juliol farà els 18 mesos promesos a les plebiscitàries guanyades amb majoria absoluta al Parlament. Aquesta és la nostra força i credibilitat davant del món. El setembre del 2017 és la data màxima pel referèndum.

Per guanyar a l’unionisme feixista i el lerrouxisme hem d’anar forts i ferms units cap a la victòria. L’any 2017 és l’any de la independència catalana després de tres cents anys de genocidis i esclavatge feixista espanyol.

Donec perficiam.