image_pdfimage_print

Casa nostra, casa vostra ha anunciat les primeres confirmacions per al Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà al Palau Sant Jordi de Barcelona el dissabte 11 de febrer.

Un duet inesperat i, alhora, brillant. Lluís Llach torna a tocar en directe, i aquest cop ho farà acompanyat de l’actriu Sílvia Bel.

Nou mesos després d’haver reunit 15.000 persones al parc del Fòrum de Barcelona, Manolo García torna als escenaris per al concert de Casa nostra, casa vostra.

Publicitat

Un dels artistes catalans més internacionals, Macaco, autor de superèxits com Moving, Tengo o Seguiremos, tampoc no faltarà a la cita.

La veu més inspirada de la música catalana actual, Sílvia Pérez Cruz, serà una de les estrelles que brillaran la nit de l’11 de febrer.

Un enorme muntatge de La Fura dels Baus, creadora de grans espectacles nacionals i internacionals, serà el fil conductor del concert.

A més d’aquests confirmats, hi haurà 50 artistes que pujaran a l’escenari del Palau Sant Jordi.

El Gran Concert per a les Persones Refugiades és una de les dues grans cites de Casa nostra, casa vostra, la campanya unitària de Catalunya per l’acollida. L’altra serà la manifestació del dissabte 18 de febrer.

Tots els beneficis que generi el concert es destinaran a un projecte d’ajudes econòmiques a les organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de trànsit.

El cartell complet es donarà a conèixer en roda de premsa el pròxim 11 de gener.

El concert compta amb la producció de Primavera Sound, amb la participació de Canet Rock i Clippers.