Alfred Bosch i Robert Fabregat atenent la premsa durant la matinal de parades informatives | ERC Barcelona
Alfred Bosch i Robert Fabregat atenent la premsa durant la matinal de parades informatives | ERC Barcelona
image_pdfimage_print

Aquest dissabte al matí ha tingut lloc el primer acte a peu de carrer de la nova campanya que impulsarà ERC els propers mesos. Ha estat a Barcelona, on el partit republicà ha muntat 11 parades en els diversos districtes de la ciutat per tal de donar veu als ciutadans i recollir les seves propostes en relació a com hauria de ser la República Catalana.

Aquesta matinal ha tingut una àmplia participació de cares visibles del partit en les diferents parades que s’han muntat amb càrrecs electes com Alfred Bosch, president del grup municipal d’ERC Barcelona, Ester Capella, diputada al Congrés dels Diputats espanyol, Ana Surra, diputada al Congrés dels Diputats espanyol, Juanjo Puigcorbé, regidor a l’Ajuntament de Barcelona, Gerard Gómez del Moral, diputat de Junts pel Sí al Parlament o Anna Simó, secretaria primera de la Mesa del Parlament de Catalunya.

La campanya que té el nom de ‘La República que farem‘, va presentar-se en un acte al Teatre Municipal de Balaguer el passat 26 d’octubre. Durant el mes de novembre s’han organitzat conferències sobre temes sectorials, però fins aquest mes de desembre que s’ha donat el tret de sortida als primers actes a peu de carrer. El procés participatiu durarà fins a l’abril i finalitzarà amb una conferència nacional que aprovarà el document on es recollirà la proposta de model de país de la formació republicana i que recollirà les conclusions del procés participatiu. És d’esperar que aquest document sigui la base del programa electoral del partit a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Per desenvolupar aquest objectiu la campanya es durà a terme en diferents tipus d’actes: genèrics, on es presentaran i debatran les principals línies de la proposta republicana; debats sectorials, més concrets sobre un àmbit específic com pot ser economia, cultura o salut; i, finalment, amb una campanya al carrer amb parades informatives. Tothom qui vulgui podrà fer arribar les seves propostes gràcies a unes butlletes dissenyades per a tal efecte.

Publicitat
Publicitat

1 COMENTARI

Comments are closed.