image_pdfimage_print

Amb l’objectiu de parlar de l’organització de l’esport en diferents països europeus i la importància dels Jocs Olímpics, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes organitza la 2a Jornada de Diplomàcia Esportiva Internacional i Models Esportius, que tindrà lloc el pròxim divendres 25 de novembre a Barcelona.

L’acte estarà dividit en dues taules rodones. A la primera, coneixerem de primera mà com s’organitza el món esportiu a tres països de la Unió Europea, amb la presència de Laszlo Fábián, Director del Comitè Olímpic d’Hongria, medalla d’or als Jocs Olímpics de Seül; Arturas Poviliunas, President del Comitè Olímpic de Lituània entre els anys 1988 i 2012; i també Edvard Kolar, Secretari General del Comitè Olimpic d’Eslovènia. En la segona, es tractarà la importància que té la celebració d’uns Jocs Olímpics en les federacions esportives d’un país i comptarà amb les exposicions del tres primers ponents als quals s’afegiran les ponències de Leandre Negre, President d’Honor de la Federació Internacional d’Hoquei (FIH), i Manuel Ibern, membre de la Federació Internacional de Natació (FINA) i ex Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

La benvinguda serà a càrrec de Xavier Vinyals, president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, i Albert Royo, Secretari General del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT). El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, clourà l’acte.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Podeu consultar la memòria de la Primera Jornada de Diplomàcia Esportiva Internacional i Models Esportius en aquest enllaç.