image_pdfimage_print

Amb l’objectiu de parlar de l’organització de l’esport en diferents països europeus i la importància dels Jocs Olímpics, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes organitza la 2a Jornada de Diplomàcia Esportiva Internacional i Models Esportius, que tindrà lloc el pròxim divendres 25 de novembre a Barcelona.

L’acte estarà dividit en dues taules rodones. A la primera, coneixerem de primera mà com s’organitza el món esportiu a tres països de la Unió Europea, amb la presència de Laszlo Fábián, Director del Comitè Olímpic d’Hongria, medalla d’or als Jocs Olímpics de Seül; Arturas Poviliunas, President del Comitè Olímpic de Lituània entre els anys 1988 i 2012; i també Edvard Kolar, Secretari General del Comitè Olimpic d’Eslovènia. En la segona, es tractarà la importància que té la celebració d’uns Jocs Olímpics en les federacions esportives d’un país i comptarà amb les exposicions del tres primers ponents als quals s’afegiran les ponències de Leandre Negre, President d’Honor de la Federació Internacional d’Hoquei (FIH), i Manuel Ibern, membre de la Federació Internacional de Natació (FINA) i ex Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

La benvinguda serà a càrrec de Xavier Vinyals, president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, i Albert Royo, Secretari General del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT). El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, clourà l’acte.

Publicitat

Podeu consultar la memòria de la Primera Jornada de Diplomàcia Esportiva Internacional i Models Esportius en aquest enllaç.