L'estelada present a Mònaco.
L'estelada present a Mònaco.
image_pdfimage_print

Mònaco ha acollit el campionat del món de rem de mar, una de les disciplines més dures d’aquest esport. L’onatge i les condicions canviants del mar ofereixen moltes alternatives entre els millors remers del món. En el campionat, que es disputa per clubs, hi ha participat el Real Club de Regatas d’Alacant -aconseguint un meritori bronze en la categoria CW4x+, l’actuació més destacada d’uns mundials en què hi ha hagut més embarcacions que mai inscrites (prop de 700) i que ha comptat amb representants de pràcticament una trentena de països.

El Real Club Nàutic Torrevella, Confraria de Pescadors de Torrevella, Club de Rem Campello, el Reial Club Marítim de Barcelona, l’Olímpic de Barcelona i el Club Nàutic Bétulo són els altres clubs del país que també hi han participat.

En la final B de la categoria doble femení, les vogadores del Club Nàutic Bétulo, Mercè Feliu i Lourdes Puigbarraca, han aconseguit un 3r lloc en la final B, tot exhibint una d’elles l’estelada en els braços durant el transcurs de la competició.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Font: Fosbury.cat