image_pdfimage_print

47 ajuntaments catalans han decidit realitzar activitats durant el 12 d’octubre, diada de la “festa nacional d’Espanya”.

El cas més polèmic ha estat l’Ajuntament de Badalona. La decisió del consistori d’obrir avui va ser vetada per la delegada del govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna, qui va demanar a la justícia d’impedir-ho. El jutge va obligar a no obrir. A primera hora del matí sis regidors de l’equip de govern, acompanyats de veïns, han obert les portes de la casa consistorial. Els representants no faran tràmits municipals.

La relació d’ajuntaments que han obertamb major o menor grau d’activitat, són: Agramunt, Almenar, Argentona, Artés, Badalona, Begur, Bellcaire d’Urgell, Bell-lloc d’Urgell, Bellvís, Berga, Campredó, Capellades, Celrà, Cervera, Coll de Nargó, El Brull, El Soleràs, Els Guiamets, Girona, Granadella, La Sentiu De Sió, La Vilella Alta, Les Borges Blanques, Les Planes d’Hostoles, Linyola, Llardecans, Mieres, Montgai, Montoliu de Segarra, Navàs, Prats de Lluçanès, Sant Guim de Freixenet, Sant Guim De La Plana, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Tous, Sant Pere de Riudebitlles, Soriguera, Sort, Tàrrega, Torrebesses, Torregrossa, Torrelameu, Tremp, Verges, Viladamat, Viladamat i Viladrau. Podeu consultar el mapa, amb el detall de les activitats.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat