Es crea a Breda una Plataforma Unitària Independentista basada en la unilateralitat

image_pdfimage_print

S’ha creat a Breda una Plataforma Unitària Independentista a favor de la República Catalana basada en la unilateralitat. La Plataforma, que es presentarà el proper divendres 14 d’octubre a les 8 del vespre al Centre Cívic de la vial, ha sorgit d’una iniciativa ciutadana. En el seu manifest demana que “tant els representants polítics com el poble organitzat estiguem a l’altura del moment històric”, per culminar el procés de “ruptura i alliberament” i que “les majories independentistes dels ajuntaments hauran d’acordar, visualitzar i aplicar fins a les darreres conseqüències una plataforma unitària basada en la unilateralitat, que tingui en compte el confrontament amb l’Estat i doni eines contra la seva repressió”.

En el Ple Municipal Ordinari del 3 d’octubre va aprovar-se per via d’urgència l’adhesió formal de l’Ajuntament de Breda a la plataforma i al seu manifest, per unanimitat i els partits Esquerra Republicana de Catalunya, Partit Demòcrata Català, Candidatura d’Unitat Popular i Moviment d’Esquerres també s’hi han adherit.