No abaratim la llibertat

image_pdfimage_print

Ha passat la diada de nou, dos milions de persones reclamant independència, reclamant llibertat. Les mobilitzacions espanyoles no arribaren a 500 persones. Tenim majoria al Parlament i hem assolit amb escreix la majoria social. La industria i les exportacions estan creixent a Catalunya. Els partits feixistes espanyols: PSOE, PP i C’s; i llur govern xenòfob, franquista i corrupte, no tan sols no volen pactar res de referèndums, ans el contrari ataquen amb jutges, fiscals, policies i àdhuc amb l’exèrcit veladament, amenaçant amb intervenir.

La resposta per part del govern català ha de ser contundent. Si no volen portar el poble català a un atzucac, a un cul de sac, que només pot desembocar en una situació límit d’alt risc, àdhuc violència, als carrers.

La resposta ha de ser de menyspreu total a la minoria feixista del parlament (PSC, PP i C’s) i de pressió al lerrouxisme de l’univers dels Colau/PODEMOS. Proclamant la Declaració Unilateral d’independència (DUI) al Parlament i ratificant la Constitució Catalana amb un referèndum.

Publicitat

Varem comprar els 18 mesos, és cert que portem un any i manquen sis mesos. Podem donar-los de gràcia fins Sant Joan. Ni un dia més. Donar cova al feixisme, l’espanyolisme, no és eixamplar l’independentisme, és cansar la paciència del poble. Tot té un límit.

Retardar la DUI és enfonsar Catalunya econòmicament dia rere dia. Romandre dins d’Espanya, un estat trencat, endeutat repressor i feixista és perpetuar la misèria, la frustració i l’atur. Per tant, prou de covardies i de fer-ho ben fet. Ben fet ja ho hem fet! Perfectament clar i pacífic ho hem fet. El 27S vàrem fer confiança en el govern independentista de Puigdemont i aquest ha de tornar-la al poble proclamant la independència i defensant-la al carrer.

No tolerarem cap titubeig, cap covardia, cap mareig de perdiu! Som un poble lliure! Exercim la llibertat i combatem l’enemic al carrer i a les institucions!

Donec perficiam.