Carles Puigdemont entrevistat per Mònica Terribas
Carles Puigdemont entrevistat per Mònica Terribas
image_pdfimage_print

En declaracions aquest matí al programa “El matí de Catalunya Ràdio” el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha afirmat que “si és factible, al juny o al juliol farem un referèndum”. “La fórmula ideal és un referèndum, però si no es pot fer, no és un bon instrument”, ha afegit. I ha continuat amb “si l’Estat no acorda res, el juliol haurem fet la feina, ells són qui prenen decisions unilaterals. Les urnes hi seran, culminarem el procés, ja veurem si amb referèndum o eleccions constituents”. “L’any que ve si ens mobilitzem serà per celebrar-ho”.

Amb aquestes declaracions, el president de la Generalitat refreda l’opció del Referèndum Unilateral d’Independència. La seva aposta passa per pactar una consulta amb l’Estat, i si aquesta possibilitat falla, convocarà eleccions constituents a la tardor i que, llavors, el nou Parlament que sorgeixi adoptarà decisions de manera unilateral. Davant una eventual inhabilitació de Carme Forcadell per part del Tribunal Constitucional, Puigdemont assegura que continuarà sent presidenta del Parlament fins que la cambra no la destitueïxi. Podeu escoltar l’àdio de l’entrevista a continuació.

2 COMENTARIS

  1. Ens prenen per estúpids … o potser ho som per confiar en aquests ineptes. Tornar al “referèndum/consulta/procés participatiu” és una pèrdua de temps majúscula. Tenim 72 diputats doncs comencem amb una declaració d’independència!!!!

Comments are closed.