L'equip aleví femení a Blanes; al centre, Carles Font (Fotografia : Cassà digital)
L'equip aleví femení a Blanes; al centre, Carles Font (Fotografia : Cassà digital)
image_pdfimage_print

L’entrenador del club de tennis de taula del TT.Cassà, Carles Font, va ser expulsat del campionat d’Espanya celebrat a Blanes des del dia 17 al 26 de juny per “no animar a su jugador en español” i negar-se a fer-ho després de la primera groga.

Ja que no existeix cap reglament que indiqui com a infracció el que l’arbitre del partit va interpretar com a falta, el TT.Cassà ha presentat reclamació oficial als estaments arbitrals, que de poca cosa servirà ja que el campionat ha conclòs, i l’arbitre va aconseguir el seu objectiu, perjudicar l’equip cassanenc.

Tot i l’incident, el TT.Cassà va aconseguir 3 podis, 1 plata i 2 bronzes, i 3 equips més varen arribar a la ronda de quarts de final (8 millors).

Publicitat